onsdag 17 oktober 2012

Ett paket, en fest och den första snön


Var och hämtade ut ett mycket efterlängtat paket på stan igår. Däri ligger den - avhandlingen. Gissa om det kändes bra. En obeskrivlig känsla faktiskt, och overklig. Det känns konstigt att inte behöva skriva ett enda ord till. Inte ett enda. Nu är det annat som ska jobbas undan, tentor ska skrivas och rättas, presentationer ska förberedas och hållas och projekt ska kickas igång. Men först tog jag en tur på stan. Unnade mig. Efter alla dessa snabba shakes och wraps framför datorn tog jag en riktig lunch på ett fik och fick en bit tårta (!) på det. Ska förstås fira ordentligt när jag blir klar på riktigt och först nu infann sig inspirationen att planera det hela. Jag älskar fester, så mysigt och galet kul ska det bli. Jag är så uppfylld av Turkiet just nu att jag väljer att hämta min inspiration därifrån. Hittade många fina detaljer på Indiska - mustigt, orientaliskt och varmt får det bli. Mycket ljus med toner i lila, silver, guld och med ett stänk orange. Till det en buffé med oliver, fikon, dadlar, kyckling, köttfärsspett, piroger, yoghurtsås, bröd och sallader. Mmm, det blir bra!

Det blev en härlig, rolig och skön eftermiddag och på det kom den allra första snön.

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt och positivt inlägg!! Är såå glad för din skull och vi ser verkligen fram emot att få fira dig :o) Kram! /Åsa

    SvaraRadera
  2. Mys med snö! Jag är en riktigt snöälskare!
    Jag hittade hit via blogglistan på Kråks stuga. Alltid roligt med nya trevliga bloggar! Gillar verkligen vad jag ser här!

    Kramen!

    SvaraRadera