söndag 17 februari 2013

Yasuragi fick bli schackrutigt golv


Här skulle jag ha varit i helgen. På Yasuragi, Hasseludden. Yogamassage och övernattning med bästa mannen var bokat. Det var en av mina disputationspresenter och det hade varit galet skönt att komma iväg på något sådant just nu. En plats där allt går ut på att njuta, ta det lugnt och ta hand om sig själv. Tur att det finns sådana ställen. Det är inte alltid så lätt att hinna med sig själv i vardagshetsen.


Men nu blev det ingen stockholmsweekend och Yasuragi den här helgen. Influensan satte stop för det och jag är oerhört glad över att vi var förnuftiga nog att köpa till avbokningsskydd för både resa och spa.  Det brukar ju sällan behövas men just den här gången sparade vi mycket på det. Skönt. Vi får ta sikte på en ny helg och hoppas att vi varit sjuka nog för ett tag.


Istället blev det en lugn familjehelg. Sonen fick en ny Skylander för ett tappert sjukhusbesök och mycket tid har spenderats med spel och film i soffan. Vi passade på att utnyttja hemmaisoleringen till lite hemmapyssel också. Lilla toaletten fick schackrutigt golv (äntligen) och golvsocklar. Det tar sin tid att renovera men det går i varje fall framåt. Det har lagts mycket tid på förarbete men just den här helgen blev det en påtaglig förändring som lyfte och syns. Jättekul! Nu kvarstår bara lister runt dörren och en ny tröskel...

Det här blir mitt bidrag till Fabriken idag.

3 kommentarer:

 1. Spaweekend lät härligt...sjukstuga mindre kul. :( Krya på er! :)
  Mvh Mia

  SvaraRadera
 2. Den där jädrans bassiluskan verkar vara i alltför många hem just nu. Krya på dig!!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Usch! Vad trist för er ...
  Hoppas ni mår bättre nu.
  Skönt med toagolvet :))

  SvaraRadera