fredag 4 januari 2013

Nyårets alla smaker

 

Barnen fick också ett festligt nyår - förstås. De fick ett eget bord med mera glittrig stil i konceptet "more is more". Det kan nästan inte bli för mycket kitsch på ett barnbord.


Att krascha våra pepparkakshus har blivit en tradition hos oss på nyårsafton. Just innan proppas de fulla av godis. Ett enkelt (men smuligt) event som uppskattas av alla barn - stora som små - i vårt sällskap.

 

Alla vänner bidrar på nyår vilket innebär att vi som värdar inte lagar någon mat alls och får njuta av snyggt serverad och makalöst god mat. Till förrätt serverades en serranoinlindad chevreterrine med kronärtskocka och äpple.


Till varmrätt fick vi njuta av kaffekryddad renfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås. Vi serverade 7 deadly zins till, ett fruktigt och smakrikt rött vin.
 

Som la grande finale serverades en citronkladdkaka med daimgrädde och en semifreddo med kolasmak. Ett galet gott nyår blev det med andra ord. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar