torsdag 14 februari 2013

Opalgrönt

 

 När det är vitt, vitt, vitt ute livar det upp med gröna toner inne. Det blir en fin kontrast mot det vita och ger hopp om grönare tider. Vi har länge letat efter fönsterlampor till köket. Behovet känns alltid som störst när julstjärnorna obönhörligen måste ner. Eftersom vi har opalgrönt kakel fastnade vi till slut för opalgröna skomakarlampor. Vi beställde glasen från Karlskrona lampfabrik som för övrigt har galet fina lampor och lampdetaljer om man gillar lampor med mässingsdetaljer och gammal stil - tips.
Är du intresserad av färg i inredningen kan jag rekommendera att kika in hos Fabrikens medlemmar. Det är färgtema där idag.

6 kommentarer:

 1. Just den där gröna färgen är en favorit. Alltid så fin.

  SvaraRadera
 2. Oh, så fint! Jag är ingen fantast alls på grönt själv, men när jag ser det så här hos andra tycker jag det är jättefint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade precis den inställningen innan jag flyttade till vår nuvarande lägenhet. Köket var helt vitt och kändes alldeles för kalt för stilen. Blev inspererad av ett kök i Elle Interiör med opalgrön kakelugn. Den stack verkligen ut, på ett bra sätt. Därför blev det grönt kakel och gröna detaljer i köket och jag gillar det, verkligen.

   Radera
 3. Älskar bilden med björkarna. Så vackert. Har precis de skålarna och det verkar som vår medarbetare Volang också har med sina i dagens tema ;)

  SvaraRadera
 4. Den där gröna min favorit. Blir så fint tillsammans med gröna växter. Du lyfter verkligen fram det i bilderna.

  Kram Linda


  Ps. Om du har lust att vara med i en tävling, kan man vinna en valfri produkt från c/o Gerd inne hos mig.

  SvaraRadera